Zostaje jeszcze opcja rezerwacji stolika i pójścia do baru z kolegami. Osobiście poszedłem w tym kierunku. Rezerwacja = 10zł i ta kasa i tak idzie na konsumpcję :-)
nokia 5230 navi nie łączy sie z zestawem
Zwiń
X
-
nokia 5230 navi nie łączy sie z zestawem
cześć fachowcy .., znajomy , starszy pan , ma problem z telefonem nokia 5230 navi , chodzi o to że telefon łączy się z zestawem i rozłącza cyklicznie , w odstępach około 15 sekundowych. teoretycznie wszystko poustawiane , powiem dalej , telefon był trzy razy w serwisie i ma powymieniane chyba już wszystko... . może macie jakieś pomysły , może trzeba coś wpyknąć czy przełączyć...zestaw to parrot3200ls , sprawny , bez problemu obsługuje 2 pozostałe telefony znajomego - lg i samsunga.
może ta nokia coś ma , jakiegoś symbiana czy cóś co nie pozwala się połączyć.. :?:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
-
-
landlich, a dasz radę troche jaśniej :szeroki_usmiech :?: skąd wziąść tą ovi suite ? telefon był parę razy w serwisie jak pisałem , chyba powinni wgrać co trzeba...O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Want to check your warranty? Or do you have a question about your order? Browse our FAQs or contact our support team.
Ja do serwisu nokii mam takie zaufanie jak do pana Mietka pod sklepem.
Mialem z nimi przygode ale to nie czas i temat aby o tym pisac
Program jest latwy w obsludze, takze sadze, ze problemu wiekszego nie bedzie.
Komentarz
-
Komentarz