nokia 5230 navi nie łączy sie z zestawem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Octakrk
    Drive
    • 2005
    • 67

Zostaje jeszcze opcja rezerwacji stolika i pójścia do baru z kolegami. Osobiście poszedłem w tym kierunku. Rezerwacja = 10zł i ta kasa i tak idzie na konsumpcję :-)
  • leszekmw
    RS
    • 2005
    • 5356

cześć fachowcy .., znajomy , starszy pan , ma problem z telefonem nokia 5230 navi , chodzi o to że telefon łączy się z zestawem i rozłącza cyklicznie , w odstępach około 15 sekundowych. teoretycznie wszystko poustawiane , powiem dalej , telefon był trzy razy w serwisie i ma powymieniane chyba już wszystko... . może macie jakieś pomysły , może trzeba coś wpyknąć czy przełączyć...zestaw to parrot3200ls , sprawny , bez problemu obsługuje 2 pozostałe telefony znajomego - lg i samsunga.
    może ta nokia coś ma , jakiegoś symbiana czy cóś co nie pozwala się połączyć.. :?:
    O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
    GVI 1.4TSI
    LANCIA YPSILON 1.2 MPI
    tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI

Komentarz

• landlich
      Classic
      • 2010
      • 29

znajomy ma aktualne oprogramowanie wgrane w telefonie? Warto sprawdzic moim zdaniem.
      Za pomoca Nokia Ovi Suite to tylko chwila roboty.

Pozdrawiam

Komentarz

• leszekmw
        RS
        • 2005
        • 5356

landlich, a dasz radę troche jaśniej :szeroki_usmiech :?: skąd wziąść tą ovi suite ? telefon był parę razy w serwisie jak pisałem , chyba powinni wgrać co trzeba...
        O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
        GVI 1.4TSI
        LANCIA YPSILON 1.2 MPI
        tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI

Komentarz

• landlich
          Classic
          • 2010
          • 29

Want to check your warranty? Or do you have a question about your order? Browse our FAQs or contact our support team.

Ja do serwisu nokii mam takie zaufanie jak do pana Mietka pod sklepem.
          Mialem z nimi przygode ale to nie czas i temat aby o tym pisac

Program jest latwy w obsludze, takze sadze, ze problemu wiekszego nie bedzie.

Komentarz

Pracuję...